marți, 24 noiembrie 2009

Pitipoanca, cocalar= Prostie garantata

Astazi, prostia s-a ridicat la nivel mondial, insa la noi e ceva mai pronuntata. Da' ce spun eu....e FOARTE pronuntata! Cu cat esti mai incompetent, cu atat te vinzi mai bine; important este sa te implici in toate scandalurile mondene. Asta este moda...cum speculezi un scandal, incerci sa te implici,ca poate te mai recunoaste lumea si pe tine, nu?!?
Nu esti cocalar? Nici tu pitipoanca? Pai... ar trebui sa fii, ca altfel nu esti cool... Te miri?? DA, asa s-a ajuns; pentru a fi in rand cu lumea trebuie sa fii "trendy", sa duci prostia pe cele mai inalte culmi, cel putin asta se promoveaza. De ce? E foarte simplu. Astazi, banul e la putere,el este regele( e o regula generala... ai bani, ai si putere) si cum poti face asta, daca nu iesi in evidenta prin incultura! Se promoveaza foarte mult nonvaloarea! Dar de ce se cauta? Cine o cere? Raspunsul este simplu: publicul telespectator.
Se poarta siliconul, nu conteaza unde... in buze, in fund, in sani; bine ca nu se poate baga si in cap;)) de fapt nu bag mana in foc pentru asta!:)) La cum s-a ajuns, nu mai sunt sigura de nimic. Un lucru este cert- acum primeaza banul si sexul, ca doar nu vedem degeaba mai toate pitipoancele goale pe toate canalele de televiziune. Intrebarea generala este: "In patul cui trebuie sa mai ajung ca sa apar si in acest show?"
Senzationescu a lansat pe piata cele mai multe astfel de "vedete". In curand, majoritatea pseudovedetelor vor sta la usa lui pentru putina promovare. Nu te cunoaste lumea? Nu esti in vizorul paparazzilor? Nu esti vedeta? Las' ca te fac eu... mai intai dansezi pe masa, te certi cu familia in direct( ca asta prinde bine) si dupa mai discutam...

Asta e Romania noastra in care cu greu supravietuim...







8 Comments:

  1. raz said...
    sa vezi ce iese dintr.un cocalar si o pitipoanca=next generation
    Karina said...
    foarte interesant blogul:) din pacate, asta e realitatea... oare se va schimba ceva vreodata???
    ghighi said...
    ...pooi de pitzipoance zicem noi ce zicem; de cocalari la fel...da ce sa le faci asta stiu sa faca atat ii duce mintea ca daca i-ar duce mai mult ar fi bine...da nu ii duce...is ei altii cu facultati de renume in spate. o parte chiar doctori de renume care stau in fruntea tarii (adrian nastase) care nu a fost in stare sa zica decat : " vreti sa imi numarati ouale?" ....no comment
    ghighi said...
    ce mai cocalar pitzipoanca ii vedem peste tot prin magazine prin mall-uri pe la tv pe oriunde...daca mai ai ocazia sa discuti cu ei doar cateva secunde iti dai seama ca nu stiu nici sa vorbeasca...bolovani cazuti din cer care se afirma la fel de fel de emisiuni pentru ca au supt unde a fost nevoie (ce nesimtit sunt) sau nah au stiut sa faca procesul Elodiei mai interesant si au fost martori cand au omorat-o....
    paso said...
    Banii si sexul au primat intotdeauna ce este drept. Nu este ca si cum dintr-o data, brusc in Romania au inceput sa fie cultivate nonvalorile. Asa a fost peste tot in lume si asa va fi. Cat despre cocalari si pitipoance, sunt total de acord cu voi: sunt nonvalori promovate nonstop. Insa ne-am pus intrebarea: cine suntem noi sa-i criticam si sa-i renegam, cu ce suntem mai buni ca ei si mai ales de ce suntem mai buni? Sunt de acord, nu au ce cauta pe tv, insa telespectatorii ii cer, devada sunt audientele mari. Nu suntem (ma includ si pe mine aici) impotriva unui grup de oameni, din pacate suntem impotriva unei populatii intregi! Asta este adevarul trist!
    Anonim said...
    inca din cele mai vechi timpuri s-a practicat prostitutia..insa in zilele noastre a ajuns pe cele mai inalte culmi...daca vrei sa jungi vedeta trebuie, mai intai, sa treci prin patul cuiva...Nu ai bani?..Mmm..Asta nu e o problema..tresa te imbraci cat mai extravagant..sa te certi cu cateva vedete..te mai culci cu cativa directori de televiziune si ai ajuns vedeta..ai bani..insa nu ai nimic in cap...Dar..oare..nu tot noi suntem de vina ca s-a ajuns aici?..#-o..Daca nu am urmari tot noi emisunile de acest gen , parerea mea e ca nu s-ar mai ajunge atat de departe ...noi suntem cei care promovam cocalarii si pitzipoancele...si nu ca ne-ar placea ..ci doar din simplu amuzament...Cocalarii si Pitzipoancele o vor duce bine mult timp de acum ,pana ne vom da seama ca nu e bine ce facem si nu vor mai face bani de pe spatele nostru..oarecum si noi avem o vina ca s-a ajuns aici...din pacate si eu urmaresc astfel de emisiuni si site-uri...noi trebuie sa punem cap erei cocalarilor si pitzipoancelor! !
    Mihai said...
    Foarte mare dreptate in tot ce ai spus. Dar totusi trebuie sa ne gandim ca nu exista doar nonvalori. Sunt multe persoane care intr-adevar sunt talentate dar cruntul adevar este ca nu sunt promovate. Cocalari, pitzipoance si printesele, toti intra in aceasi categorie, a intretinutilor, care nu stiu ce inseamna sa muncesti, sa dovedesti ca esti matur si pe picioarele tale. Prea mult cu vorbaria..... este sooper tare blogul...spor la scris:)
    Anonim said...
    Problema adevarata este ca publicul doreste asa ceva...poate daca am fi mai selectivi,totul s-ar schimba...dar unde este un scandal,acolo este si audienta mai mare.Eu ma uit si la multe videoclipuri ale unor vedete:daca nu apare o fata aproape dezbracata,nu are succes melodia(chiar daca piesa poate fi superba).In schimb,daca apare o tipa aproape goala...piesa apare pe locul I in curand...chiar daca lasa de dorit...Concluzia:traim intr-o lume a haosului, unde comportamentul irational(uneori animalic)pune stapanire pe noi.oricum nu cred ca situatia se va schimba prea curand,insa sper sa devenim constienti vreodata de ceea ce lasam generatiilor ce vin...

Post a Comment