marți, 10 noiembrie 2009

Sunt vedeta-n puii mei...

                      Butonez telecomanda... Ca de obicei, sunt oripilata de tot ceea ce promoveaza televiziunea: de la emisiuni proaste care fac mari raitinguri ( ca, deh! romanului ii place... sau poate ca nu?! poate ca i se da pe gat) prostia ambalata atragator pana la  invazia de... mi-e greu sa definesc exact aceste bipede care ne scarbesc si ne dezgusta... pseudo-vedete. Exemple elocvente?!  Deschide televizorul pe orice canal! ( cu grija insa... sa nu-ti invadeze creierul si sa nu-ti pateze retina)... Ar putea avea efecte daunatoare!
                    

Nikita, Sexy Braileanca, Simona Sensual, Naomi sunt doar cateva dintre multitudinile de "specimene" care calaresc televiziunile in cautare de promovare ca,  " la naiba, vrem sa fim si noi bagate in seama",  iar televiziunea este varianta perfecta. Cred ca aceste nonvalori ( oare e demn de ele termenul acesta?!) sufera cumplit de PROSTIE ACUTA. Dar... ce vina avem noi  dom'ne? Suntem noi oare obligati sa suportam aceste fiinte?  Categoric NU! Dar asta ar insemna sa nu mai privim la televizor. Pe PRO TV Sensuala, dai mai departe in speranta ca vei gasi ceva mai interesant... hopaa... Antena 1- Acces (In)Direct... stire nationala: Sexy Braileanca se lanseaza in muzica. Pe alt canal, Moni a aparut dezbracata ( saraca fata, la cat e de solicitata oare mai poate face fata?!), pe OTV Zavoranca face show de show la Senzationescu. Bai, frate, oare chiar asta este Romania noastra?! Cu parere de rau, da. Va intrebati de ce? Pentru ca mass-media asta promoveaza, spre deliciul telespectatorului ( in)cult care savureaza toate acestea. Drept urmare, raitingul creste, "sufletul meu" ( vorba "spectaculoasei" Nikita), insa Romania se plafoneaza...
                     

Vin si te intreb pe TINE: aceasta este tara in care vrei sa traiesti? Spune NU incompetentei...fa TU primul pas... ignora prostia. NU  nonvalorilor!!!
                   

12 Comments:

  1. alina said...
    tot ceea ce suportam noi la tv e cu adevarul oripilant.tot felul de vedete care sunt doar cu numele pentru ca nu le putem numi cu adevarat vedete ci persoane care in lipsa de ocupatie atrag atentia ba prin aspectul fizic ba prin tot felul de scandaluri.
    ghighi said...
    ....ehhh ce sa spunem...e Romania pe care o acceptam pt ca noi nu putem sa ne opunem "prostimii" din care facem parte...cu totii sunt romani si luam parte la tot ceea ce inseamna Romania...dar pentru unii e "ca la noi acasa in Italia"...incercam sa fim ceea ce nu ne reprezinta si astfel dam in gropi la nivel de politica, divertisment, viata sociala si tot ceea ce vedem ca e langa noi.Eu spun NU la tot ce vad in jurul meu si voi fi un exemplu pentru ceilalti care vor sa ma sustina...
    raluca said...
    f tare blogul, felicitari
    andreea_buc said...
    asta e tara in care traim si prostimea e la putere dupa cum se vede............putem sa facem ceva dar trebuie sa fim mai multi in televiziune...din pacate.....fucking ...ro
    angi said...
    hmmm... din pacate, prostia ne caracterizeaza... se pierde valoarea, iar nonvaloarea creste, creste pana ne va sufoca... trebuie sa facem ceva. pana nu va fi prea tarziu!!!
    Anonim said...
    din pacate asta este adevarul ........si nu avem ce face, daca celor de la tv le place ce da...poate le plac de "vedentele" astea:))....le place sa promoveZe asemenea "valoriiiiiiiiiiiiiiiiiii".......
    Anonim said...
    Categoric NU incopententei si nonvalorilor...
    paso said...
    Dupa cum toti stim inteligenta si competenta este ignorata in Romania, in special in televiziune.Insa traim cu speranta spre schimbare. Vreau sa cred ca generatia actuala se va impune si va pune stop prostiei!
    elisa said...
    sFoarte interesant articolul postat, cat si denumirea blogului,insa cei care promoveaza indirect astefel de "specimene", despre care se vorbeste atat de mult, suntem noi, populatia Romaniei, care preferam sa ne uitam la o emisiune cu scandal, in care prsonajele de pe micul ecran isi etaleaza viata lor privata sau dupa caz isi "spala rufele in public", in defavoarea unor documentare sau a unor emisiuni din care sa ramanem cu niste informatii utile.Astfel incat tot NOI suntem promotorii si sustinatorii acestor pseudovedete, numite generic asa.Cu siguranta ca daca raitingul unor astfel de distributii ar scadea, personajele insirate mai sus ar disparea.Schimbarea poate incepe cu noi, cei care accesam si sustinem astfel de bloguri,prin selectarea atenta a programelor pe care le vizionam punem in fiecare zi o caramida pentru un viitor in care sa se promoveze cu adevarat VALOAREA.Felicitari celor care au avut aceasta idee
    Kprice said...
    Imi amintesc ca acum 7-8 ani genul acesta de emisiuni cu personaje bizare facea furori pe posturile TV italiene si nemtesti, insa acolo parca nu aspira nimeni sa intre in show biz, invitarea acestora in platourile de filmare fiind mai mult o incercare de reintegrare sociala a celor ce-si castigau existenta practicand meserii indoielnice sau avand orientari sexuale diferite de cele considerate normale. E doar un format TV care s-a preluat de catre restul televiziunilor, raspandindu-se ca un virus, suferind diferite mutatii conceptuale in functie de educatia si nevoia de circ a telespectatorilor, si denaturand astfel intr-un fenomen mediatic deranjant. Bine totusi ca mai sunt si privitori ce dispun de anticorpi sanatosi ai bunului simt... si telecomanda. Pentru ca alternativa exista! Daca nu pe restul programelor, macar in optiunea de a inchide TV-ul.:) Alegerea modului in care fiecare isi petrece timpul, e o responsabilitate individuala. Afluxul de informatie e la dispozitia tuturor, accesibil ca niciodata inainte. Totusi, s-ar putea ca multi sa nu stie sa-si managerieze sanatos propria libertate de a tria, motiv pentru care nu pot decat sa ma bucur ca exista preocupari in acest sens si tineri care preiau initiativa. Felicitari pentru idee! :)
    Anonim said...
    nici nu merita sa platesc cablul la cate prostii arata la tv...prefer o carte...
    Alex said...
    Decat sa vad crimele de la ora 5 pe protv sau pe Bahmuteanca pe b1tv, mai degraba citesc ceva sau ma uit la un film.CE SA VEZI LA TV?
    Raspuns manelisti, serialul elodia, crimele de la ora 5, categoric definesc o educatie nesanatoasa pentru copii si oameni in general.Bravo celor care au facut blog. Keep it up!

Post a Comment